Advertorial: Prins Administraties: Een administratiekantoor vanuit huis voor de particulier en het MKB

Delfzijl Sinds 1 februari 2016 is aan de Waterstraat 26 te Delfzijl “Prins Administraties” geopend. Prins Administraties is een administratiekantoor aan huis welke wordt gerund door Peter Prins.

Peter is geen onbekende in de administratieve- en fiscale dienstverlening in Delfzijl. Meer dan 18 jaren heeft hij gewerkt bij Administratiekantoor Gubbels welke ook gevestigd was aan de Waterstraat. Na diverse omzwervingen vond hij de tijd aangebroken om voor zichzelf te beginnen. Hij richt zich op de administratieve- en fiscale dienstverlening voor particulieren, bestaande- en startende ondernemers, kleine zelfstandigen (MKB-ers) en zzp-ers. Daar de administratie vanuit huis wordt gedaan en niet vanuit een duur kantoorpand hebben zij geen overheadkosten waardoor ze de prijs laag kunnen houden en daar profiteert de klant weer van.

Prins Administraties verzorgt de complete administratie voor u. Alle financiële mutaties worden door hen verwerkt. Een andere mogelijkheid is dat u een deel van de administratie zelf doet en zij u daarbij ondersteunen, zodat u er geen omkijken naar heeft en u zich kunt concentreren op datgene waar u goed in bent. Voor ZZP’ers hanteren zij een speciaal tarief. Iedere ondernemer weet hoe het is om te moeten starten. In het begin zijn er veel kostenposten. Om deze last te verlichten, krijgen startende ondernemers die hun volledige administratie laten verzorgen bij Prins Accounting gedurende het eerste jaar een speciale starterkorting die kan oplopen tot maar liefst 25% aangezien de meeste starters nog maar weinig omzet hebben.

En natuurlijk kan de particulier de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting laten verzorgen bij Prins Administraties.

Prins Administraties is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06 – 23 27 48 66 of via info@prinsadministraties.nl

Back to top button