Advertentie: Taxi Gorter klaar voor Pinksterfeesten

Delfzijl – Gorter transport & Koeriers is met de afdeling personenvervoer klaar voor de pinksterdagen en heeft een leuke win-actie. (zie onze Facebook pagina)

Komend weekend rijden wij met vier vier auto’s (dag en nachtservice) om u veilig van en naar de pinksterfeesten te brengen , hiervoor kunt u bellen met het inmiddels bekende nummer 6×6 , ( 0596-666666 )

Met de pinksterdagen in aantocht komen veel taxibedrijven naar Delfzijl, door deze taxi’s van buitenaf kunt u onnodig meer betalen aangezien deze chauffeurs geen stratenkennis hebben van de omgeving. Onze chauffeurs weten de weg en kiezen uiteraard de makkelijkste route, u kunt onze voertuigen herkennen aan het grote blauwe bord op het dak met naam TAXI GORTER. Bij reserveringen vooraf kunt leuke korting kunt krijgen ! Ook kunt u pinnen in onze taxi’s !

Via onze Facebookpagina hebben wij momenteel een leuke win-actie, wij verloten vijf kortingsbonnen t.w.v. € 20,00 per stuk.

Vorig jaar in april heeft Gorter Transport & Koeriers de werkzaamheden uitgebreid met personenvervoer aangezien we de vraag wel eens kregen van onze klanten om bijvoorbeeld schippers naar een boot of vliegveld te brengen. Na het verkrijgen van de vergunning personenvervoer en de benodigde opleiding ging het snel, één auto bleek niet voldoende aangezien we gelijk een leuke klant kregen in de kinderopvang. Een bus was er dan ook snel bij als tweede voertuig.

Mede door het wegvallen van een grote vervoerder in de regio konden we merken dat er toch wel een behoefte is aan betrouwbaar taxivervoer, hierin proberen wij dan ook te onderscheiden en het belangrijkste is dan ook afspraak is afspraak.

De meest gehoorde klacht is het te laat komen van een taxi en hierin zijn wij heel duidelijk, te laat komen is voor ons geen optie!

Inmiddels is de afdeling personenvervoer gegroeid tot vier taxi’s, drie auto’s en een bus wat natuurlijk ook goed is voor de werkgelegenheid. Zo zijn er afgelopen jaar drie mensen bijgekomen waarvan twee dagelijks rijden en een chauffeur op oproepbasis. Wij hebben overigens nog steeds plek voor taxichauffeurs op oproepbasis !

Ons klantenbestand bestaat momenteel uit diverse scheepvaartkantoren waar wij het vervoer verzorgen voor de bemanningsleden, een kinderdagverblijf waar we de voor en naschoolse opvang verzorgen maar ook diverse horecagelegenheden in Delfzijl en Appingedam weten ons te vinden, ook zakelijk vervoer is geen probleem, wij rijden voor diverse bedrijven werknemers die (tijdelijk) niet kunnen of mogen rijden en brengen natuurlijk ook particulieren veilig naar de plek van bestemming.

Heeft u een taxi nodig (privé of zakelijk) kunt u altijd geheel vrijblijvend informatie opvragen, wij rijden uitsluitend met jonge zeer luxe wagens die u comfortabel vervoeren.

Wij proberen altijd dat de taxi er op de afgesproken tijd ook staat en zorgen uiteraard ook dat het juiste voertuig komt voorrijden, wij sturen bijvoorbeeld geen bus voor uw zakenrelatie maar gewoon een nette luxe personenwagen.

Met onze afdeling goederenvervoer hebben wij begin 2018 een vernieuwing gehad in het wagenpark, zo zijn twee voertuigen vervangen voor nieuwe bussen.

Wij doen veel koerierswerk met spoed maar rijden ook wekelijks op de lijn Delfzijl > Den Helder en Delfzijl > Rotterdam, heeft u bijvoorbeeld vracht op deze route kunnen wij dit altijd meenemen voor een gereduceerd tarief. Ook voor vrachten zonder haast kunt u bij ons terecht, een pallet Delfzijl > Amsterdam kan al vanaf € 36,95.

Profiteer ook van ons totaalpakket met korting, inmiddels hebben wij diverse opdrachtgevers die beide diensten afnemen, laat u het goederenvervoer en personenvervoer door ons verzorgen krijgt u een leuke korting op de factuur!

Daarnaast bieden wij ook diverse betaalmogelijkheden, bedrijven betalen op factuurbasis, particulieren kunnen bij ons pinnen, onze taxi’s zijn uitgerust met pinautomaten, ook kunnen wij vanuit de auto direct uw factuur printen.

Wilt u meer informatie over onze diensten kunt u per mail contact opnemen, info@gorter-transport.nl of bellen, personenvervoer 0596-666666 , goederenvervoer 0596-707024

Wij verwelkomen uw graag in onze voertuigen !

Back to top button