fbpx
zaterdag 27 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Action verhuist naar het centrum van Delfzijl

Delfzijl – Vandaag heeftwethouder Annalies Usmany haar handtekening gezet onder de definitieve overeenkomst voor de aankoop van de Action aan de Nieuweweg 12 in Delfzijl. De Action verhuist in het najaar van 2021 naar de hoek Oranjestraat-Waterstraat in het centrum van Delfzijl. De aankoop van de Action wordt gefinancierd uit gelden van het Nationaal Programma Groningen. De huidige locatie van de Action valt in het plangebied van programma Centrum Zuidoost.

Wethouder Annalies Usmany: “Met de verhuizing van de Action wordt weer een volgende stap gezet in de realisatie van Centrum Zuidoost. De gemeente heeft plannen om op de huidige locatie van de Action appartementen te realiseren. De ontwikkeling hiervan is in volle gang en naar verwachting kunnen begin 2022 de eerste beelden worden gepresenteerd. De verkoop van de appartementen zal naar verwachting een jaar later starten. Daarnaast zorgt de verhuizing van de Action naar het centrum van Delfzijl voor een versterking van het winkelaanbod in het centrum. Ik ben dan ook blij dat we vandaag de definitieve overeenkomst hebben ondertekend.”

Centrum Zuidoost
Kijk voor meer informatie over Centrum Zuidoost op eemsdelta.nl/centrum-zuidoost-delfzijl.

Foto: Wethouder Annalies Usmany en Acquisition en Constructionmanager Minno Venema van de Action ondertekenen de definitieve overeenkomst voor de aankoop van de Action door de gemeente.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,329VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer