Acantus begint met werkzaamheden aan uitgebrande ruimtes Dijkzichtflat

Delfzijl – Vanaf maandag 29 juli begint Acantus met het strippen van de uitgebrande ruimtes in de Dijkzichtflat in Delfzijl. Dit betekent dat de ruimtes leeg worden gemaakt, zodat daarna het herstel kan beginnen. Het strippen duurt ongeveer 3 tot 4 weken.

In de week van 5 augustus plaatst bouwbedrijf Schreuder een steiger en een goederen- en personenlift, zodat op een later moment de herstelwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Door het plaatsen van een aparte goederen- en personenlift blijft de noodlift volledig beschikbaar voor de bewoners.

Op dit moment is de planning voor de herstelwerkzaamheden nog niet bekend. Acantus is in overleg met leveranciers en onderaannemers. Ook geldt er een levertijd voor onderdelen voor de reparatie van de lift. Daarnaast moet de verzekeringsmaatschappij toestemming geven voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Bij alle werkzaamheden doen bouwbedrijf Schreuder en andere bedrijven hun uiterste best de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken laat Acantus weten.Back to top button