Aanstaande zaterdag open dag bij Easyslim Appingedam en Winschoten

Appingedam – Zaterdag 29 juni nodigen we je uit voor een Open Dag bij EasySlim Appingedam. Deze dag biedt jou de kans om kennis te maken met onze effectieve aanpak voor een gezondere levensstijl. Ons programma bij EasySlim.nu combineert geavanceerde technologie met persoonlijke begeleiding, en staat open voor iedereen die het wil uitproberen.

Eigenares Jet Seijbel, benadrukt de praktische en resultaatgerichte aanpak. “Ken je dat probleem dat, ondanks sporten en gezond leven, er toch vet blijft zitten waar je het niet wilt?” vraagt ze. “Krijg je last van ongewenste putjes en kuiltjes, maar zie je een operatie of injecties niet zitten? Wij hebben de oplossing voor je!”

Gratis Bodyscan
Tijdens de Open Dag bieden we je een gratis bodyscan aan. Deze scan helpt ons om jouw specifieke behoeften te identificeren en een passend behandeltraject voor te stellen.

Bij EasySlim Appingedam beloven we geen tijdelijke diëten, maar blijvende veranderingen voor een gezonder leven. Dankzij onze unieke behandelingen met geavanceerde technologieën verlies je niet alleen gewicht, maar voorkom je ook het frustrerende jojo-effect.

Op de Open Dag kun je persoonlijke rondleidingen krijgen en live demonstraties van ons unieke apparaat bijwonen. Ook krijg je exclusieve voedingsadviezen en kun je kennismaken met ons vriendelijke team.

De Open Dag vindt plaats aan de Zwet 35c in Appingedam en duurt van 9.30 uur tot 12.30 uur.
Aansluitend is er de Open Dag in de vestiging in Winschoten. Deze vindt plaats van 13:00 tot 15:30

Voor meer informatie kun je contact opnemen met EasySlim Appingedam via het telefoonnummer 06-15 20 4003.

Back to top button