fbpx
14.1 C
Delfzijl
donderdag 28 mei 2020
Home Algemeen Aanmelden Kriebeldam 2019

Aanmelden Kriebeldam 2019

Appingedam – Met nog enige weken te gaan tot de zomervakantie zijn inmiddels de aanmeldingen voor Kriebeldam weer van start gegaan.

Alle kinderen van de basisschool-leeftijd (vanaf groep 3) kunnen zich nu weer aanmelden met de formulieren. Deze zijn afgelopen week op alle scholen de aanmeldingsformulieren uitgedeeld aan de kinderen. Het formulier zit in het informatiekrantje de “Kriebeldammer” en kan worden ingeleverd bij de receptie van het ASWA-gebouw. Naast kinderen is ook (nieuwe) leiding van harte welkom om zich aan te melden want Kriebeldam kan nog wel wat extra helpende handjes gebruiken voor het begeleiden van groepjes kinderen.

Kriebeldam heeft dit jaar als thema “survival” en wordt gehouden tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie in de periode van maandag 15 t/m vrijdag 26 juli. Het is mogelijk om voor één, maar ook voor beide weken aan te melden. Tijdens Kriebeldam worden verschillende activiteiten gehouden die je op alle spelweken wel tegenkomt zoals huttenbouwen, speurtochten en leuke excursies en dit zal zo veel mogelijk met het thema te maken.

Voor meer informatie kan worden gekeken op de website van Kriebeldam: www.kriebeldam.nl en via de bekende sociale media-kanalen.

Advertenties