50 ritten op de duofiets voor Opwierde

Appingedam – Op 20 juni heeft Fietsmaatje Anja Kampinga op de duofiets haar 50e rit gereden met gasten van woonhaven Opwierde in Appingedam. Op de vaste donderdag fietst Anja sinds mei 2023 wekelijks met 1 of 2 vaste gasten van de woonhaven. Zij genieten volop van het toertochtje langs bekende en onbekende plekjes. Liefst natuurlijk met een lekker zonnetje, maar zelfs in de winter wordt er bij droog weer nog stevig doorgefietst.

Het bestuur van Fietsmaatjes Eemsdelta vindt het heel bijzonder dat ze er al 50 ritten op heeft zitten en besteedt er daarom extra aandacht aan. Anja reageerde blij verrast. “Ik had helemaal niet in de gaten dat het al de 50e rit was. Het is heel leuk om te fietsen met gasten op de duofiets, ik doe het graag.” Voor onderweg werd er nog wat lekkers meegegeven. Zodra de eerste gast van vandaag op de fiets had plaatsgenomen werden ze vrolijk uitgezwaaid voor een hele speciale 50e rit.

Wilt u net als Anja ook graag fietstochtjes maken als vrijwilliger en er met een gast op uit gaan, neemt u dan contact op met de coördinator van Fietsmaatjes Eemsdelta, via info@fietsmaatjeseemsdelta.nl of bel 0646354781.

Back to top button