4.1 C
Delfzijl
9 maart 2021 10:56

5 meest innovatieve sportapps & gadgets van 2019

KlussenKlussen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mode 2021Mode 2021

2019 was een belangrijk jaar voor sportapps en gadgets. Zo gingen twee van de grootste fabrikanten samen verder. Ook werden enkele nieuwe innovaties doorgevoerd, waardoor je nog meer uit je sportmogelijkheden kunt halen. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste apps en gadgets die er op de markt zijn voor sporters? Uit onderzoek bij onder meer BesteTester.nl is het volgende gebleken. Doe daar dus ook direct je voordeel mee als consument.

1 Oortjes die blijven zitten
Door de ontwikkeling van draadloze producten, is veel veranderd. Voor sporters was dit eigenlijk nadelig. De kans dat je je oortjes kwijtraakte was groter dan ooit. Dat is echter nu wel anders. De beste sport oortjes van 2019 passen namelijk perfect. Zo kan je er zeker van zijn dat ze goed blijven zitten en je gewoon voluit kan sporten. Muziek is daarbij immers een essentieel element om succes te hebben.

2 De app voor alle sporten
Om meer uit je mogelijkheden te halen is coaching belangrijk. Het is echter lastig om een personal trainer te vinden die zich precies aan jouw schema aanpast. Daar komen de trainingsapps dus in het spel. De beste van allemaal is misschien wel Aaptive. Deze app is namelijk geschikt voor allerlei verschillende soorten sporten. Het coacht je net zo goed bij het hardlopen als bij krachttraining. Zo heb je je coach altijd bij je. Wat je ook doet en waar je ook bent. Je haalt dus veel meer uit elke minuut van je workout.

3 Een volledig overzicht
Niet alleen je training van een uur draagt bij aan je gezondheid. Ook alles wat je de rest van de dag doet speelt hier een rol in. Daarom is het ook handig om een app te hebben die alles bijhoudt. In dat opzicht is het dus ook niet vreemd dat Daily Burn één van de populairste sportapps is. Het is zelfs zo dat veel mensen ervaren dat ze alles wat ze doen veel fanatieker aanpakken. Of het nu om traplopen gaat, of het boenen van het toilet. Alles wordt interessanter.

4 Stimulatie van de spieren
Er is door de jaren ook veel kennis opgedaan over wat goed is voor je lichaam en wat juist niet. Die technieken zijn ook steeds gemakkelijker in huis te halen. Een voorbeeld daarvan is het toegenomen gebruik van de PowerDot. Dit is een systeem waarmee je de spieren kan stimuleren. Met de elektroschokken zorg je voor spieractivatie, maar het is ook goed bruikbaar om te herstellen na een stevige training. Daardoor kan je er dus op meerdere momenten profijt van hebben.

5 Een hele slimme fles
Goed drinken is net zo belangrijk als goed bewegen. Daar is iedereen wel van doordrongen. Maar wat is nu eigenlijk goed drinken? Over die vraag hoef je zelf nooit meer na te denken wanneer je een smartbottle koopt. Dit is de gadget van het moment. Een fles die je gebruikt tijdens het sporten die altijd op de juiste temperatuur is en die vol zit met handige sensors.

Volg ons op

10,968FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten