35-jarige bestaan speeltuin de Stammenhof in Appingedam gevierd met spelletjesmiddag

Appingedam – Speeltuin de Stammenhof in Appingedam vierde zaterdag haar 35-jarig bestaan. De Stammenhof is de grootste speeltuin aan de zuidkant van de wijk Opwierde II en is tot een begrip uitgegroeid. Even leek het er op dat de speeltuin zal verdwijnen, toen in 2014 Speeltuinvereniging Stammenhof werd opgeheven door een gebrek aan bestuursleden zag de vereniging zich genoodzaakt te stoppen.

Een groep van vier enthousiaste vrijwilligers hebben de draad opgepakt en onderhouden sindsdien de speeltoestellen.

Zaterdag werd het 35-jarig bestaan gevierd met een spelletjesmiddag. Er stonden diverse attributen voor de kinderen zoals een reuze vier op een rij, opblaasbare neushoorn, kruiptunnel, skilopen, touwtrekken, zaklopen en een luchtkussen.

Het blijft niet bij een spelletjesdag. Op zaterdag 4 augustus is er een kinderrommelmarkt met oud-Hollandse spelletjes en op 1 september een waterpretdag.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1647″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button