3 tips om online de voordeligste auto-onderdelen te vinden

Nederland – Of je nu regelmatig onderdelen voor auto’s zoekt, of een auto hebt waaraan toevallig een onderdeel vervangen moet worden: je wilt zo’n onderdeel het liefst snel én voor de juiste prijs in huis hebben. Met deze 3 tips wordt het simpel om online de juiste auto-onderdelen te vinden.

1.      Vergelijk simpel en snel
Een groot voordeel van online zoeken naar onderdelen voor de auto, is dat je heel makkelijk verschillende onderdelen en verschillende aanbieders kunt vergelijken. Vergelijken kan overigens niet alleen voor nieuwe, maar ook voor tweedehands auto-onderdelen. Zo kun je op Autoparts24 zelfs meer dan 3,5 miljoen verschillende tweedehands items opzoeken en vergelijken. Zo wordt het wel heel makkelijk om de voordeligste optie te vinden! Zeker wanneer je regelmatig op zoek bent naar auto-onderdelen kan dit veel geld schelen. Maar ook bij een incidentele aanschaf ben je al snel goedkoper uit via autosloperijen en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

2.      Maak gebruik van het grote aanbod
Bezoek je een fysieke winkel, dan is de kans aanwezig dat je voor een leeg schap komt te staan. Dan blijkt het juiste type aandrijfas net uitverkocht, of is het remonderdeel dat geschikt is voor jouw auto net niet beschikbaar. Op internet is het aanbod nieuwe én tweedehands onderdelen vele malen groter dan in zo’n fysieke winkel en dat maakt de kans van slagen een stuk groter. Bij Autoparts24 ben je er daarnaast zeker van dat je je bestelling snel in huis hebt. Doorgaans binnen twee tot vijf werkdagen, maar bij veel producten is het ook nog eens mogelijk om voor een expreslevering te kiezen. Dan kun je binnen twee dagen verder met je auto!

3.      Gebruik de handige zoekfunctie
De hoeveelheid aan online producten van autosloop kan overweldigend zijn. Hoe vind je daar ooit het voor jou juiste item tussen? Dat is simpeler dan je misschien denkt. De online shop heeft namelijk nóg een voordeel ten opzichte van de fysieke winkel: de zoekfunctie. Met behulp van de zoekfunctie op Autoparts24 kun je exact zoeken op jouw voorkeuren. Zo kun je zoeken op automerk, maar bijvoorbeeld ook op auto-onderdeel en materiaal. Daarnaast kun je snel zoeken op basis van je kenteken, waardoor je met één muisklik direct alle onderdelen die bij jouw auto passen op een rij hebt. En mocht je er dan toch nog uitkomen, dan is er een prima klantenservice, bereikbaar via telefoon en e-mail. Op deze manier heb je binnen de kortste keren het juiste onderdeel gevonden!Back to top button