26-jarige Delfzijlster aangehouden na bedreiging manager horecagelegenheid in stad; man blijkt geladen vuurwapen op zak te hebben

Groningen – Afgelopen nacht heeft de politie in Groningen een 26-jarige man uit Delfzijl aangehouden nadat hij een manager van een horecagelegenheid in de Peperstraat had bedreigd. Bij zijn arrestatie werd er een doorgeladen vuurwapen met 10 patronen gevonden in zijn jaszak.

De man zou de manager van de horecagelegenheid hebben bedreigd, waarna de politie werd ingeschakeld. De verdachte werd in de buurt van de horecagelegenheid aangehouden en bij fouillering werd het vuurwapen aangetroffen.

De politie heeft laten weten dat er momenteel met de gemeente Groningen wordt gekeken naar een mogelijke gebiedsontzegging voor de verdachte. Dit betekent dat hij tijdelijk niet meer welkom is in het gebied waar het incident heeft plaatsgevonden.

De verdachte zit vast en zal worden verhoord. Het is nog niet bekend wat zijn motieven waren voor het bedreigen van de manager en waarom hij in het bezit was van een vuurwapen. Het onderzoek naar het incident loopt nog.

Back to top button