fbpx
dinsdag 26 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

15 september kunstmarkt op de Fraeylemaborg

Slochteren – Op 15 september is het weer zover: de Kunstmarkt bij de Fraeylemaborg opent voor de 39ste keer de poort. Ruim 50 beeldende kunstenaars tonen hun werk, met daarbij een aantrekkelijk randprogramma.

Het werk valt onder uiteenlopende disciplines. Er is veel schilderkunst, met technieken als olieverf, acryl en aquarel. Daarnaast vindt u sieraden, textiel, beeldhouwwerk, edelsmeedkunst, keramiek, papier en fotografie. Het leuke aan de Kunstmarkt is dat de bezoeker kennis maakt met de kunstenaars zelf. Deze zijn graag bereid uitleg te geven over hun werk. Een flink aantal van hen geeft demonstraties en bezoekers kunnen zich laten portretteren.  

Het voorterrein van de Fraeylemaborg biedt een mooie ambiance. Vanaf het theaterterras kan de bezoeker genieten van allerlei culturele nevenactiviteiten. Er is live muziek en straattheater en er zijn leuke activiteiten voor kinderen.

De toegang tot de Kunstmarkt is gratis. Ook kunt u met korting de borg bekijken: de entree voor Borg, Koetshuis en de Follies in het park is op deze dag euro 5,00.

U kunt dan genieten van de uitbundige glaskunst van Bernard Heesen, die overal op het landgoed is tentoongesteld en natuurlijk ook van de sfeervol ingerichte borgvertrekken.

Gegevens:
Zondag 15 september 2019, 10.30 tot 17.00 uur
Entree Kunstmarkt gratis
Entree Borg, Koetshuis en Follies in het park euro 5,00
Landgoed Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
9621 AL Slochteren

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer