fbpx
29.1 C
Delfzijl
donderdag 06 augustus 2020
Home Agenda tips 120 jaar toneelvereniging Harmonie Appingedam

120 jaar toneelvereniging Harmonie Appingedam

Appingedam – In 2020 bestaat toneelvereniging Harmonie uit Appingedam 120 jaar. Een mijlpaal in het bestaan van de vereniging. Ooit opgericht als zangvereniging is het alweer geruime tijd een toneelvereniging. Een vereniging die ieder jaar weer volle zalen weet te trekken in Appingedam en in de regio.

Een vereniging waarin het Gronings dialect centraal staat maar ook de bewuste keuzes in de uit te voeren toneelstukken. Er moet gelachen worden en het liefst zo veel mogelijk. Daarnaast dient er zich ook een mooie inhoudelijke verhaallijn te voltrekken.

Het jubileum zal worden gevierd met de opvoering van het blijspel Koestukken 7 in de ASWA wat is geschreven door Harm Dijkstra. Daarnaast is er livemuziek aanwezig en is er een mooie verloting. Er worden een drietal uitvoeringen gegeven, namelijk op 31 januari, 1 februari en op 7 maart.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van de vereniging – toneelverenigingharmonie.jouwweb.nl. Daarnaast kunnen ze worden verkregen aan de ASWA op 14 en 21 januari a.s. tussen 18:45 en 19:15

loading...