6.6 C
Delfzijl
21 april 2021 01:44
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op woensdag 21 april 2021 om 00.15 uur.

Opklaringen, plaatselijk nevel. Overdag wolkenvelden, later zon

Vannacht zijn er naast brede opklaringen ook enkele wolkenvelden, in het zuiden en in het noordelijk kustgebied kan er later een enkele lichte bui voorkomen. Plaatselijk is het nevelig en in een brede opklaring kunnen zich mistbanken vormen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C bij een zwakke, langs de kust matige noordenwind.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en valt er in het noorden mogelijk wat lichte (mot)regen. In de middag en avond klaart het van het noorden uit op en blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot 16°C in het zuidoosten, bij een matige, aan de kust vrij krachtige noordenwind. Mogelijk wordt de wind langs de westkust in de loop van de dag krachtig.

In de nacht naar donderdag zijn er brede opklaringen, het noorden blijft gevoelig voor wolkenvelden vanaf zee. Het blijft droog. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt landinwaarts tot 5°C in het noordelijk kustgebied. De wind is zwak tot matig, op de Wadden mogelijk vrij krachtig, en komt uit noordwestelijke richting. In het zuiden is de windrichting noord tot noordoost.

Donderdag overdag zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. Met een middagtemperatuur van circa 11°C is het vrij koud voor de tijd van het jaar. De wind is zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

01:40 uur

Temperatuur
Temperatuur:

6.3 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

85 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

4 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1016 hPa

Windrichting
Windrichting:

N