fbpx
13.7 C
Delfzijl
dinsdag 22 oktober 2019
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 22 oktober 2019 om 12.46 uur.

Veel bewolking en enkele opklaringen, lokaal lichte regen.

Het is zwaar bewolkt en plaatselijk zijn enkele opklaringen aanwezig. Vooral in het westen en midden valt af en toe (mot)regen en dit gebied met regen trekt langzaam oostwaarts. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig. Van het westen uit draait de wind in de loop van de dag langzaam naar west tot noordwest.

In de avond en in de nacht naar woensdag zijn er opklaringen en wordt het nevelig. Met name in het noordoosten is er kans op (dichte) mist. In het zuiden en westen is er meer bewolking en kan er mogelijk lichte regen vallen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordoosten en oosten tot 10°C in Zeeland. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen, later in de nacht wordt de wind oost tot noordoost.

Woensdag zijn er aanvankelijk wolkenvelden en kan er in het noordwesten mogelijk nog lichte regen vallen. In het noordoosten kan er tot het einde van de ochtend (dichte) mist voorkomen. In de loop van de dag komt van het zuiden uit de zon op steeds meer plaatsen tevoorschijn. De maxima lopen uiteen van 14°C op de wadden tot lokaal 19°C in Limburg. De matige wind is eerst uit oost tot noordoost, maar draait in de loop van de dag naar oost tot zuidoost. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

13:55 uur

Temperatuur
Temperatuur:

13.74 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

87 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

3.1 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1022 hPa

Windrichting
Windrichting graden:

210

Advertenties