fbpx
woensdag 08 december 2021
11.3 C
Delfzijl
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op woensdag 08 december 2021 om 02.58 uur.

In het noorden eerst nog regen. Van het zuidwesten uit opklaringen

Het is bewolkt en in het noorden en midden valt eerst nog af en toe regen. Van het zuidwesten uit klaart het op. Aan de kust blijft een regenbui van zee mogelijk, met een kleine kans op onweer en hagel. De minima liggen rond 3°C. De wind draait van zuidoost naar zuid is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig, 6 Bft.

Overdag zijn er zonnige perioden. Langs de westkust is er meer bewolking en daar is nog een bui mogelijk. De maxima liggen rond 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig.

In de nacht naar donderdag neemt van het westen uit de bewolking toe. Langs de westkust zijn er enkele buien. De minima liggen tussen 4°C langs de westkust en 0°C plaatselijk in het oosten, daar kan het door bevriezing van natte weggedeelten plaatselijk glad worden. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Donderdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en er trekken enkele buien van west naar oost. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

04:20 uur

Temperatuur
Temperatuur:

3.0 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

94 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

14 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

992 hPa

Windrichting
Windrichting:

ZO