Weerbericht

DELFZIJL

De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 23 april 2019 om 00.37 uur.

Zonnig en warm, vooral later op woensdag kans op een (onweers)bui.

Het is helder, maar lokaal komt er ook sluierbewolking voor. De minima liggen rond 10°C. De wind is oostelijk, matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Overdag is er veel zon en soms komt er ook sluierbewolking voor. De maxima lopen uiteen van 19°C in het Waddengebied tot 24°C in het zuiden. De wind is oost en is matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied eerst af en toe krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag zijn er enkele wolkenvelden. De minima liggen rond 12°C. De wind komt uit oost tot zuidoost en is meest matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Woensdagochtend kan er in het noordoosten zeer lokaal een bui voorkomen, verder zijn er flinke zonnige perioden. Aan het einde van de middag en in de avond trekken er enkele buien van zuid naar noord over het land. Onweer en windstoten zijn hierbij niet uit te sluiten. De maxima liggen rond 25°C. De wind is zuid tot zuidoost en is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog oost tot zuidoost en vrij krachtig. (Bron: KNMI)


De actuele temperatuur in Delfzijl is 11.7 C°

Advertenties