fbpx
13.8 C
Delfzijl
zaterdag 26 september 2020
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 26 september 2020 om 18.11 uur.

Wisselvallig weekeinde.

Het is bewolkt en regen boven het noorden en oosten breidt zich vanavond over de rest van Nederland uit. De wind is landinwaarts zwak tot matig uit noord tot noordwest. De wind neemt van het noorden uit langs de hele kust toe naar krachtig tot hard uit een noordelijke richting.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er flinke perioden met regen. De minima lopen uiteen van 10°C in het zuidoosten tot 14°C op de Wadden. De noordenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft, langs de kust hard, 7 Bft. Aan zee zijn zware windstoten van 75 km/u mogelijk.

Zondagochtend trekt de regen zuid- en westwaarts en wordt het op de meeste plaatsen droog. In de middag breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Met maxima rond 18°C wordt het iets warmer dan vandaag. In de kustgebieden is de wind noord tot noordoost en matig tot vrij krachtig, aan zee in de ochtend eerst krachtig. Verder landinwaarts wordt de wind zwak uit uiteenlopende richtingen. De zware windstoten verdwijnen in de ochtend. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

19:55 uur

Temperatuur
Temperatuur:

13.2 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

93 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

18 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

999 hPa

Windrichting
Windrichting:

N