fbpx
7.4 C
Delfzijl
4 december 2020 15:06
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op vrijdag 04 december 2020 om 13.09 uur.

Vrijwel overal droog en af en toe zon.

Vanuit het zuiden opklaringen en vrijwel overal droog. Aanvankelijk aan zee veel wind. Heel lokaal mogelijk nog een lichte bui. Het wordt circa 8°C. De zuid- tot zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag neemt de wind af naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig.

In de nacht naar zaterdag zijn er brede opklaringen, waarin lokaal mistbanken ontstaan. Met name in het zuidwesten komen enkele wolkenvelden voor. Van het zuidoosten uit trekt er gedurende de nacht bewolking over het oosten en noorden van het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -1°C in opklaringen tot +4°C aan de Zeeuwse Kust. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidoostenwind.

Zaterdagochtend is het in het noorden en oosten bewolkt, in het zuidwesten zijn er enkele wolkenvelden aanwezig. In het noordoosten valt er regen, in de ochtend in het uiterste noordoosten mogelijk wat natte sneeuw. Elders is het opgeklaard en eventueel aanwezige mistbanken lossen op. De bewolking boven het noorden en oosten trekt noordwaarts weg en dan blijft er een mix van wolkenvelden en opklaringen over. Het wordt ongeveer 5°C. De wind draait van zuidoost naar zuid tot zuidwest en is matig. In de middag en avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak en draait overal naar zuidoost. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

15:05 uur

Temperatuur
Temperatuur:

7.5 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

87 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

11 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

986 hPa

Windrichting
Windrichting:

ZZO