fbpx
1.9 C
Delfzijl
18 januari 2021 04:43
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 18 januari 2021 om 02.56 uur.

Half tot zwaar bewokt en een enkele bui. Dinsdag regenachtig

Vannacht zijn er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. M.u.v. het zuiden en westen kan het lokaal glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot iets boven het vriespunt in het oosten van het land. De westelijke wind is zwak tot matig.

Vandaag overdag is er vrij veel bewolking en vooral in de middag komen er enkele lichte buien voor, met name in het noorden en oosten van het land. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar dinsdag is het bewolkt en gaat het van het westen uit regenen. De minima lopen uiteen van 5°C aan de kust tot 2°C in het oosten. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig en langs de westkust krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Dinsdag overdag is het bewolkt en regenachtig, in de middag zijn er vooral in het zuidwesten ook droge perioden. De maxima lopen uiteen van 10°C in het noordwesten tot 7°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden (vrij) krachtig en in de middag langs de westkust mogelijk hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)


Actuele weergegevens uit Delfzijl

Tijd
Tijd:

04:40 uur

Temperatuur
Temperatuur:

1.3 °C

Luchtvochtigheid
Luchtvochtigheid:

99 %

Windsnelheid
Windsnelheid:

6 km/u

Luchtdruk
Luchtdruk:

1020 hPa

Windrichting
Windrichting:

ZW