Weerbericht

De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op donderdag 08 december 2022 om 12.24 uur.

Vandaag enkele buien, komende nacht (dichte) mist.

Waarschuwingen 
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er eerst buien voor, soms ook met hagel en natte sneeuw. De temperatuur ligt rond 4°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot zuidwest. Aan zee staat een matige tot vrij krachtige wind uit noordwestelijke richtingen.

Vanavond is het half bewolkt en lossen de buien geleidelijk op. In opklaringen ontstaat er vooral in het westen, midden en noorden van het land (dichte) mist. Ook kan het plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Er staat weinig wind, aan zee waait er een zwakke tot matige wind uit het westen.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. Vooral in de kustprovincies komt dichte mist voor. Het gaat licht vriezen en plaatselijk kan het glad worden. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is er in het noordwestelijk kustgebied kans op een bui. Verder is het grijs en komt komt er plaatselijk nog dichte mist voor. Bovendien kan er nog plaatselijk gladheid voorkomen. De wind is zwak tot matig, uit het zuidwesten.

Morgenmiddag is het overwegend bewolkt en plaatselijk kan de mist hardnekkig zijn. Er zijn ook plekken waar de zon even tevoorschijn komt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 2°C, maar in hardnekkige mist zal de temperatuur niet of nauwelijks boven nul komen. Er staat weinig wind.

Morgenavond kan er langs de noordwestkust een enkele bui voorkomen. Elders blijft het droog en kan er weer mist ontstaan. Bovendien gaat het overal licht vriezen waardoor het plaatselijk glad kan worden. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)


Waarschuwingen

Code groen: Er zijn geen waarschuwingen

Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.


Uitgifte: 08/12/2022 11:53 uur LT

  

Back to top button