fbpx
8 C
Delfzijl
zondag 23 februari 2020
Home Algemeen VVV Appingedam en Delfzijl zoekt baliemedewerkers/sters

VVV Appingedam en Delfzijl zoekt baliemedewerkers/sters

Delfzijl / Appingedam – Het nieuwe toeristisch seizoen staat voor de deur; de VVV info-shops van  Appingedam en Delfzijl zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ter versterking van de VVV balieteams wordt gezocht naar gastvrije vrijwilligers die bezoekers graag wegwijs willen maken in onze regio.

De vrijwilligers van de VVV werken in wisseldiensten en staan gemiddeld twee keer per week (een dagdeel) de bezoekers te woord aan de balie en de telefoon. Ook de verkoop van toeristische producten en licht administratieve taken horen bij de winkeldienst.

Bezoekers kunnen terecht voor o.a. fiets- en wandelroutes, toeristische informatie, digitale boottickets, souvenirs en streekproducten en diverse cadeaubonnen waaronder de VVV Cadeaubon.

Wie interesse heeft om een ambassadeur te zijn van eigen stad en regio en het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij VVV Appingedam of Delfzijl, kan zich daarvoor aanmelden.

Voor meer info, kijk op de website: eemsdelta.groningen.nl/vacature. Of neem direct contact op via: 06 1756 4452 of sieneke@topvangroningen.nl

Advertenties

Advertenties