23.1 C
Delfzijl
9 mei 2021 22:18

Veel aandacht voor Appingedam in nieuwe Nederland reisgids

Appingedam – Vanaf vandaag is er een nieuwe reisgids over Nederland verkrijgbaar, speciaal voor deze periode waarin het merendeel van de Nederlanders binnen de landsgrenzen blijft. Met veel aandacht voor Appingedam. Reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo reisden de afgelopen maanden door alle provincies van het land. Het resultaat is hun nieuwe reisboek Nederland – Eropuit in elk seizoen’, 216 pagina’s vol historische achtergrondverhalen en foto’s.

Appingedam
De gids behandelt 20 kleinere steden, nabijgelegen dorpen en hun omgeving. Eeuwenoude plaatsen zoals met een beschermd stads- of dorpsgezicht, een rijke geschiedenis en relatief onbekende bezienswaardigheden.

Elke stad wordt behandeld in maar liefst 10 pagina’s met veel foto’s, verhalen, bezienswaardigheden, tips maar ook wandel- & fietsroutes. Dat geldt dus ook voor Appingedam en de omgeving. Met een gratis mobiele app kunnen lezers bovendien op eigen gelegenheid de plekken ontdekken.

De steden en regio’s komen uitgebreid aan bod, maar ook verhalen over Nederland als geheel. De moord op Bonifatius in Dokkum, de bloeitijd van de Hanzesteden, de VOC en de Tachtigjarige Oorlog passeren de revue.

Honderden actuele foto’s en interessante verhalen nemen de lezer mee ‘op reis’ door eigen land. In eerste instantie veilig thuis op de bank, daarna door zelf op pad te gaan. Met wandel- & fietsroutes, restauranttips en slaapplekken staat het boek garant voor interessante dagtrips of weekenden weg, het hele jaar door.

Volg ons op

11,142FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin

Populaire berichten