6.7 C
Delfzijl
1 maart 2021 17:32

Tennisclub Delfzijl organiseert voor de tweede keer een Open tennistoernooi

Delfzijl – Na een succesvolle eerste editie van het Open Tennistoernooi organiseert Tennisclub Delfzijl dit jaar voor de tweede keer een Open Tennistoernooi. Van 24 augustus t/m 30 augustus 2020 wordt op het tennispark het tweede Expert TCD Open Delfzijl georganiseerd. Tennissers uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven. 

Corona
Het was nog even spannend of het Open Tennistoernooi kon plaatsvinden in verband met Corona, maar de KNLTB heeft goedkeuring gegeven. Naast de 1.5 meter maatregel zal de sport elke nieuwe stap baseren op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering en overheden. Tennisclub Delfzijl zal zich zeker aan deze maatregelen houden. Vooral de 1,5 meter afstand is natuurlijk belangrijk, daarom hebben ze besloten de inschrijving te sluiten bij het bereiken van 100 deelnemers. Ze hopen er samen weer een geweldig toernooi van te maken.

Expert TCD Open Delfzijl
Tennisclub Delfzijl is al ruim 90 jaar een begrip in onze regio. Reden genoeg om een Open tennistoernooi te organiseren voor de hele regio en daarbuiten. Er wordt gespeeld op 5 gravelbanen in de categorieën 3 t/m 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames en Heren enkel. De hele week zullen er leuke wedstrijden te zien zijn met in de weekenden de finales. Het toernooi belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden. Hoofdsponsor van dit toernooi is Expert, al jaren een begrip in Delfzijl en tevens sporter en sponsor van onze club.

Inschrijven
Wil je meedoen aan dit toernooi, geef je dan op via toernooi.nl. De kosten bedragen €10 per onderdeel.  Je kunt je inschrijven t/m 16 augustus 2020. Voor de winnaars zijn er mooie geldprijzen te winnen.

Meer weten
Wil je meer weten over het Expert TCD Open Delfzijl toernooi, kijk op onze website www.tcdelfzijl.nl.

Volg ons op

10,937FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten