Taekwon-do academie Jan Ekema heeft een nieuwe sponsor

Appingedam – Taekwon-Do Academie Jan Ekema heeft een nieuwe sponsor. Vanaf december is NIVI BHV B.V. uit Appingedam zichtbaar op de trainingspakken van de selectie. Recentelijk stelde Rody Bos (NIVI BHV B.V.) voor om de trainingspakken voor de selectie te sponsoren, dit werd door de selectie en het bestuur van Taekwon-Do Academie Jan Ekema zeer positief ontvangen.

Bijdrage aan groei
Rody Bos: “We zijn zeer trots op het aangaan van deze samenwerking. Ontwikkeling is volgens ons de basis voor succes en geluk. Zo ook voor Taekwon-Do Academie Jan Ekema. Wij leveren graag een bijdrage aan de groei van deze mooie sportvereniging. Voor NIVI BHV B.V. is het bovendien belangrijk verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en de lokale sportclubs en verenigingen.

Sportieve ambities
Met NIVI BHV B.V. als sponsor wordt een bijdrage geleverd aan het realiseren van de sportieve ambities van de Taekwon-Do Academie Jan Ekema. “Wij zijn zeer blij met NIVI BHV B.V. als nieuwe sponsor. Het allermooiste is dat naast het feit dat NIVI BHV B.V. sponsor wordt van de selectie, er een gehele nieuwe kledinglijn is samen gesteld door Sporthuis Mossel te Appingedam welke voor alle leden beschikbaar komt.

Interesse in Taekwondo? Taekwon-Do Academie Jan Ekema is de club waar gezelligheid en sportieve prestaties hand in hand gaan. Nieuwsgierig? Kijk op  https://www.janekema.nl/Back to top button