Stork schenkt Commissie Social Affairs van DelfSail 5000 euro met kerst gedachte

Delfzijl – Een groot evenement als DelfSail is niet voor iedereen even toegankelijk en daarom heeft de organisatie ook oog voor mensen die niet op de “standaard” manier kunnen genieten van dit geweldige evenement. Voor de mensen met onder andere een lichamelijke of geestelijk beperking, oncologie patiënten, een ernstig ziek kind in de familie of minder bedeelde gezinnen is er de commissie Social Affairs. Deze commissie staat onder voorzitterschap van Elzoderk & Jasper Hidding uit Wagenborgen.

Deze commissie organiseert gedurende de hele DelfSail periode allerlei activiteiten in en bij de haven voor de eerder genoemde doelgroep. Daar hebben we veel geld voor nodig, omdat we voor deze groepen ook speciale vervoermiddelen en schepen, met bijvoorbeeld een personenlift, nodig zijn, aldus Elzoderk. De organisatie is dan ook erg blij met deze donatie die Stork beschikbaar heeft gesteld namens al haar relaties.

Het bedrijf vindt een goed doel steunen beter dan cadeaus voor hun relaties, omdat je altijd belangrijke mensen vergeet en zij geven aan dit ook een mooie geste te vinden. DelfSail is komend jaar van 13 tot en met 16 juni en Stork Solution Center Groningen is ook een van de sponsoren van het evenement zelf.

Back to top button