Popkoor Mixed Melody viert haar 22-jarig jubileum met concert

Appingedam – Op zaterdag 14 oktober viert Popkoor Mixed Melody haar 22-jarig jubileum in Kabzeël in Appingedam. Popkoor Mixed Melody uit Appingedam is een enthousiast en gezellig koor onder leiding van dirigent Roy McKaren. Het koor bestaat uit 26 vrouwen en 1 man. In oktober 2021 was het 20 jaar geleden dat het koor werd opgericht. Het jubileumconcert kon door de coronacrisis toen helaas niet doorgaan. Tennessee Bandits verzorgt tijdens het jubileumconcert van Popkoor Mixed Melody een gastoptreden.

Een onvergetelijke avond
Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. De leden van het popkoor willen hun enthousiasme dan graag met u delen. Ze zingen deze avond popsongs en popklassiekers, Nederlands en Engelstalig. Benieuwd hoe Popkoor Mixed Melody klinkt? Kom dan naar Kabzeël en laat u verrassen!

Het programma is rond 21.45 uur afgelopen.

Entreeprijs
De entreeprijs voor het jubileumconcert is € 7,50, inclusief een kop koffie/thee en traktatie. De voorverkoop van de entreekaarten start vanaf 25 september. Deze zijn te bestellen via telefoonnummer 06 48 08 24 02 of popkoormixedmelody@hotmail.com. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.  

Nieuwe leden
Popkoor Mixed Melody is altijd op zoek naar nieuwe leden. Zingt u graag samen? Meld u dan aan via telefoonnummer 06 48 08 24 02 of popkoormixedmelody@hotmail.com. Of kom eens kijken tijdens een repetitie. Ze repeteren iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Aswa-gebouw aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam. Plezier staat voorop!

Meer informatie over het popkoor is te vinden op de Facebookpagina van Popkoor Mixed Melody. U bent welkom vanaf november 2023.

Back to top button