maandag 27 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Pikante musical The Full Monty in de Molenberg

spot_img

Delfzijl – De musical The Full Monty werd een wereldhit en de met een Oscar bekroonde komediefilm uit 1997 is inmiddels een moderne klassieker. Sinds dit theaterseizoen is er ook een toneelversie, deze is op donderdag 22 maart te zien in Theater de Molenberg.

Het verhaal gaat over de ontslagen Berry, die een gouden idee krijgt als hij ziet hoe de vrouwen uit hun dak gaan bij The Chippendales. Samen met zijn beste vrienden bedenkt hij een stripact om er op die manier voor te zorgen, dat er geld wordt verdiend om de alimentatie te kunnen ophoesten. Er is echter één probleem: ze zijn niet bepaald de meest sexy jongens van de stad. De enige manier om de vrouwen naar binnen te lokken, is te beloven dat ze zich écht helemaal zullen blootgeven. De grote vraag blijft natuurlijk: gaan de mannen op het toneel ook voor The Full Monty?

De cast bestaat uit: Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van den Tempel, Hilke Bierman en Julia Herfst. De aanvang is kwart over acht.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto

Populaire berichten