Oproep voor brandweervrijwilligers in Bierum, Holwierde, Spijk en Losdorp

Bierum – Ben jij op zoek naar een manier om iets te betekenen in jouw omgeving? Of ken je iemand die deze kans met beide handen zou aangrijpen? De blusgroep in Bierum is op zoek naar nuchtere en praktische collega’s, zowel mannen als vrouwen, die graag onderdeel willen worden van het hechte team brandweervrijwilligers.

Of je nu werkt in ploegendienst, in de zorg, ben je zelfstandig ondernemer of werk je parttime en sta je paraat? Dan is dit misschien iets voor jou! Hulp verlenen doe je samen! 

De brandweer in Bierum maakt deel uit van Brandweer Groningen en bestaat uit een hechte ploeg van 13 mensen met diverse achtergronden. Ze oefenen twee keer per maand op donderdagavond om ervoor te zorgen dat ze altijd klaar staan, of het nu gaat om brand, ongevallen of het redden van dieren.

Informatiebijeenkomst
Ben je geïnteresseerd en woon je in Bierum, Holwierde, Spijk of Losdorp? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 15 februari van 19.00 tot 22.00 uur in de kazerne van Bierum, gelegen aan Spijksterweg 5. Tijdens deze bijeenkomst vertellen ze je graag meer over het werk van brandweervrijwilliger. Meld je aan via www.wordbrandweervrijwilliger.nl

Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op de website www.wordbrandweervrijwilliger.nl! Hier vind je ook ervaringsverhalen van mensen die al actief zijn als brandweervrijwilliger.

Back to top button