fbpx
7.4 C
Delfzijl
dinsdag 18 februari 2020
Home Algemeen Openingsavond nieuwe computerclub groot succes

Openingsavond nieuwe computerclub groot succes

Delfzijl – Al voor het ‘officieel’ openingstijdstip liepen de belangstellenden binnen. Het werd donderdagavond een volle bak in het wijkcentrum an de Waddenweg in Delfzijl. In de loop van de avond konden de aanwezigen kennis maken met het bestuur en de doelstellingen van Computerclub ’t Houkje.

Aanwezig waren digibeten, maar ook een belangstellende die zich bezig hield met het maken van besturingssystemen, iemand met Pascal programmeer-ervaring en niet te vergeten Drone,- en Raspberry Pi-hobbyisten. Gevarieerder kon het niet.

Veel belangstelling ging uit naar de samenwerking met SeniorWeb. De website van SeniorWeb en hun diensten werden veelvuldig opgezocht en bekeken.

Het was een goede start te meer daar het bestuur een dag voor de aanvang te horen had gekregen dat een tweetal subsidie-aanvragen door de gemeente Delfzijl gehonoreerd zouden worden. Ook DTC computers heeft steun en sponsoring toegezegd. Tijdens deze eerste bijeenkomst bleek er grote behoefte te zijn voor het in groepen informatie uitwisselen met elkaar.

De Computerclub ’t Houkje komt iedere donderdagavond bij elkaar in het wijkcentrum aan de Waddenweg 16 te Delfzijl.

Toegang € 2,00 per persoon per avond of gratis voor leden. Tijdens de clubavonden is er een goedkope aanbieding om lid te worden. Nadere informatie op onze website www.computerclubthoukje.nl of bel met 06 2442 4887.

Advertenties
Advertenties