Open huis bij lokaal versterkingspunt NCG in Eemsmond

Uithuizen – Op woensdag 12 juli wordt het Versterkingspunt Eemsmond officieel geopend door Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders en burgemeester Marijke van Beek. Aansluitend is er een open huis. Bewoners zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de bewonersbegeleiders.

Dit jaar zijn de bouwkundige inspecties van de eerste woningen in Eemsmond gestart. Om bewoners te begeleiden tijdens dit proces zijn er lokale versterkingspunten van Nationaal Coördinator Groningen (NCG). Veilig wonen, werken en naar school in het aardbevingsgebied. Dat is het uitgangspunt van NCG.

Datum:           Woensdag 12 juli 2017
Tijd:                16.00 – 19.00 uur
Adres:             Hoofdstraat Oost 24, Uithuizen

Versterkingspunt Eemsmond

Versterkingspunt Eemsmond is gevestigd aan de Hoofdstraat Oost 24 in Uithuizen (het voormalig notariskantoor) en open op maandag en donderdag van 13.00 – 16.30 uur.

Het versterkingspunt is bereikbaar op telefoonnummer 088 – 041 44 68 op maandag van 13.00 – 16.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 – 16.30 uur en vrijdag van 09.00 – 12.00 uur of per e-mail via info@versterkingspunteemsmond.nl. Op www.versterkingspunteemsmond.nl leest u meer informatie over de inspecties en de eventuele versterkingsopgave in de gemeente Eemsmond.

Nationaal Coördinator Groningen

NCG is een samenwerking tussen twaalf Groninger gemeenten, waaronder de gemeente Eemsmond, de provincie Groningen en het Rijk. NCG is opgericht om de problemen in Groningen door gaswinning gezamenlijk aan te pakken.

 

Back to top button