Open dag Studio Tapila2 groot succes

Appingedam – Afgelopen zaterdag 7 mei vierde Studio Tapila2 haar éénjarig bestaan met een open dag. Zelfs met het zeer warme weer was de opkomt groot en bleef de dansvloer dan ook geen seconde onbenut. Er werden meerdere workshops gegeven door alle docenten van de dansstudio, zoals peuterdance, streetdance, breakdance en modern.

Vanaf mei start de dansstudio met een nieuw lesrooster, waarbij de dansstijl Modern en Rotatieles nieuw zijn. De Rotatie les is vanaf 12 jaar en ouder waarbij er elke maand een andere docent met een andere dansstijl komt lesgeven. ‚Hierdoor bieden we de dansers meer ontwikkeling en kennis’  volgens dansschoolhouder Esmee Tapilatu. Het toppunt van de open dag was de hiphop workshop van Daphne Scheerlink. Zij is samen met haar crew Tocsick bekend van oa. de programma’s Battle on the Dancefloor en Everybody Dance Now. Verder gaven alle dansgroepen van Tapila2 meerdere demonstraties en was er een heuse dancebattle.

Naast al het dansen kon iedereen genieten van verschillende lekkernijen waarbij alle opbrengsten gaan naar het demoteam Sa2ration, die dit jaar voor de vierde keer deelnemen aan het Wereld Kampioenschap Streetdance in Glasgow Schotland. Een gezellige en energievolle dag dat in mei 2017 zeker zal worden herhaald.

OpendagStudioTapila2(2)

Back to top button