9 C
Delfzijl
14 mei 2021 00:40

Noorderpoort, Novo, Jimmy’s en Vraagelkaar slaan de handen ineen voor hartverwarmend initiatief

Appingedam – In welk café krijgt u gratis een ontspannende massage, kunt u gratis uw nagels laten lakken, gezellig samen breien, een spelletjes spelen, creatief aan de slag of gezellig samen koken? Het kan op donderdag 12 november tijdens het eerste VraagelkaarCafé in Appingedam in het prachtige kerkje Sint Nicolaas van Novo. Vraagelkaar is een beweging die zorgt dat Damsters iets voor elkaar kunnen betekenen. In dit eerste VraagelkaarCafé kunnen mensen elkaar ook ontmoeten:  bewoners uit uw buurt, maar ook cliënten en medewerkers van Novo en medewerkers, studenten en cursisten van Noorderpoort. Het café wordt onder andere door studenten Noorderpoort verzorgd.

Op www.vraagelkaar.nl kunnen leden vraag en aanbod delen met familie, vrienden en mensen uit de buurt. Bijvoorbeeld als u iemand zoekt om mee te wandelen of te klaverjassen. Of als u het leuk vindt om iets voor anderen te betekenen: hond uitlaten, bijles geven, een schilderij ophangen, et cetera. Vraagelkaar is er voor alle Damsters: jong, oud, vitaal of kwetsbaar. Het café biedt de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en eventueel vragen en talenten uit te wisselen. Zo kunnen Damsters veel voor elkaar betekenen.

Ontmoeting en verbinding
Na de koffie kunt u meedoen in een van de vijf cafés. Zo kunt u in het Verwencafe terecht voor een ontspannende massage en uw nagels laten lakken. In het Breicafé kunt u tussen de schitterend gebrandschilderde ramen aan de slag met uw haak-, brei of borduurwerk, er is ook materiaal aanwezig. Maakt u liever een feestelijk presentje, dan bent u van harte welkom in het Crea café. Ook kunt u aansluiten in het Praat- en Spelcafé voor een spelletje kaart, bordspel of een gezellig praatje. Tot slot wordt de lunch voorbereid in het gezellig Kookcafé.

Het café is op donderdag 12 november aanstaande van 09.45 uur tot 13:00 uur. Deelname is gratis inclusief koffie, thee en een gezellige lunch. Aanmelden is vereist om deel te kunnen nemen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 088-7878901. Vermeld graag het café van uw keuze, dan rekenen wij op uw komst in het Sint Nicolaaskerkje. Het aantal plekken is beperkt dus reageer snel! Want vol=vol.

Impressie:
Om een impressie te krijgen van een eerder Vraagelkaarcafé in Drachten klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=WqW-7z7BGpo

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten