Nationale Pannenkoekdag op de KBS Sterre der Zee

DelfzijlWat een feestelijke dag was het vrijdag op de KBS Sterre der Zee. Opa’s en oma’s kwamen tussen de middag op school om een zelfgemaakte pannenkoek te eten.

In een versierde gemeenschapsruimte namen onze gasten plaats aan een gedekte tafel. De geur van pannenkoeken deed de buiken van onze gasten  flink doen knorren. Ze moesten nog even wachten want na het welkomstwoord werd eerst vol trots de lipdub van de Sterre der Zee, gemaakt in samenwerking met het IVAK De Cultuurfabriek, aan de opa’s en oma’s op het digitale bord bekeken. Daarna konden de  kleinkinderen aan de slag, ze stonden al te trappelen om onze gasten te bedienen. In no time vlogen de pannenkoeken er doorheen.

Het team van de KBS Sterre der Zee was verheugd dat de opkomst zo groot was. Onze gasten waren zeer tevreden over de vlotte bediening. De monden werden afgeveegd, de jassen weer aan gedaan en daar gingen onze oudere medemensen weer huiswaarts. Een geslaagde middag waarbij de belofte is gedaan dat er volgend jaar nog veel meer pannenkoeken zullen gebakken worden op de KBS Sterre der Zee!

Back to top button