fbpx
1.2 C
Delfzijl
6 december 2020 01:29

Lutje Grut neemt nieuwe tent in ontvangst

Delfzijl – Round Table 69 Fivelgo heeft afgelopen dinsdag officieel denieuwe tent overhandigd aan het bestuur van de Kindervakantiespelen Delfzijl Lutje Grut.

Naar aanleiding van de vernielingen aan de oude tent in 2015 heeft Round Table 69 het bestuur van Lutje Grut benaderd om als sponsor op te treden. De organisatie heeft een bedrag van 935 euro gedoneerd om een nieuwe tent kopen. Deze bijdrage is mogelijk gemaakt door diverse serviceacties zoals oliebollen bakken en de verkoop van bierpakketten. De tent wordt nu gebruikt door de kinderen om rustig in te zitten en spelletjes in te doen.

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Het is een club voor mannen tussen de 25 en 40 jaar. Naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Volg ons op

10,605FansLike
1,424VolgersVolg
5,230VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten