26.5 C
Delfzijl
16 juni 2021 18:44

Informatieve avond over juridische aspecten rond gaswinning en schade

spot_img

Appingedam – In het voorjaar organiseerde het Gasberaad samen met de juridische faculteit van de RUG voor de vierde keer een avond over de juridische aspecten rond de aardgaswinning. Dit was net als de eerste drie keren een druk bezochte bijeenkomst. We zijn nu bijna een half jaar verder en er zijn nog steeds veel juridische aspecten in het gaswinnings- en schadedossier onduidelijk. De NAM is uit het proces, of toch niet? Het schadeprotocol lijkt maar niet op te schieten en de versterkingsoperatie gaat moeizaam. Het Gasberaad organiseert daarom samen Herman Bröring, hoogleraar Bestuursrecht van de Rijksuniversiteit Groningen, een volgende informatieve bijeenkomst over de juridische aspecten in het gaswinnings- en schadedossier.

U bent van harte welkom op:
Maandagavond 9 oktober a.s.
20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
ASWA in Appingedam (Burgemeester Klauckelaan 16)

Uw vraag
Basis voor deze avond zijn uw vragen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om de juridische vragen die u heeft over bijvoorbeeld het schadeprotocol, causaliteit, de versterkingsoperatie, de vouchers of de uitspraken van rechters en arbiters, bij voorkeur vóór donderdag a.s., te sturen naar welkom@gasberaad.nl.

Aanmelden
Komt u naar de juridische avond? We vinden het fijn als u ons dat laten weten. Dat kan door een mail te sturen naar welkom@gasberaad.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten