Gezellig druk op Bevrijdingsfeest in Farmsum

Farmsum – Hoewel de weersverwachtingen voor Bevrijdingsdag niet best waren besloot de organisatie van het bevrijdingsfeest in Farmsum het evenement toch door te laten gaan. Het feest begon om tien uur met de aankomst van het bevrijdingsvuur uit Wageningen die de lopers van loopgroepen Xtensie en Performance naar Farmsum hadden gebracht. Na een openingswoord van burgemeester Emme Groot werd het bevrijdingsvuur op het Pijpplein ontstoken.

De straten van Farmsum waren al vroeg gevuld, veel mensen liepen een rondje over de rommelmarkt en braderie of genoten drankje op het terras bij het hoofdpodium waar optredens te zien waren van diverse artiesten zoals The Fighting Cats ,Bouke en Jannete Nijstad . Hoewel er dreigende luchten over dreven bleef het tot half drie redelijk droog hierna sloeg het weer om en viel er een stortbui naar beneden hier in zat een behoorlijke onweersbui. De meeste standhouders hielden het hierna voor gezien en begonnen met inpakken.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”overlay_fade-white” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”169″]

Back to top button