fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Cadanz Welzijn zoekt Budgetmaatjes

Eemsdelta – Cadanz Welzijn is in de gemeente Eemsdelta op zoek naar vrijwilligers die mensen met financiële problemen ondersteunen, zogenaamde Budgetmaatjes.

Het gaat om mensen die schulden hebben of hebben gehad en die net dat steuntje in de rug nodig hebben om hun financiën op orde te krijgen en te houden. De vrijwilliger bezoekt de mensen, helpt ze praktisch bij het maken van een overzicht van inkomsten en uitgaven, leert ze omgaan met hun budget en biedt een luisterend oor.

Gezocht worden mensen die het leuk vinden om een ander iets te leren, affiniteit hebben met de doelgroep en deze problematiek, naast een ander kunnen staan zonder zaken te willen overnemen, hun eigen leven op orde hebben en één dagdeel per week willen en kunnen besteden aan vrijwilligerswerk.

Wie zich opgeeft, wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.Valt dat positief uit, dan staat er eerst een training op het programma, waarna men aan de slag kan. Deelnemers aan het project komen uit de gemeente Eemsdelta.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven, dan kun je contact opnemen met Dennis Huisman of Jolanda van de Kamp, coördinatoren Budgetmaatjes, telefoon: 0596 745024 of via e-mail: d.huisman@cadanzwelzijn.nl; j.vandekamp@cadanzwelzijn.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer