Brass meets Percussion in Uithuizermeeden

Uithuizermeeden – Zaterdag 25 mei belooft een bijzondere muzikale avond te worden in Het Anker Uithuizermeeden. De Nederlands kampioenen Slagwerkensemble Appingedam en Brassband Immanuel bundelen hun krachten voor een uniek concert getiteld “Brass meets Percussion”. De aanvang is om 19.30 uur.

Slagwerkensemble Appingedam zal samen met de Brassband een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het concert biedt een afwisseling van traditionele en moderne brassbandmuziek, opzwepende slagwerkstukken en verrassende gezamenlijke optredens. Ook is er plaatst voor een solist uit de Brassband die samen met het Slagwerkensemble “Among Stars” gaat spelen. Dit koraal is speciaal voor het Slagwerkensemble gecomponeerd door dirigent Martijn Oostra en is een rustpunt in het programma.

“We zijn erg enthousiast over deze samenwerking”, zegt dirigent Martijn Oostra. “Het is een unieke kans om twee verschillende muzikale werelden samen te brengen en het publiek, maar ook de muzikanten, een onvergetelijke avond te bezorgen.”

“Brass meets Percussion” in Het Anker is een geweldige gelegenheid voor muziekliefhebbers uit de regio om te genieten van een avond vol blaas- en slagwerkmuziek van hoog niveau.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.slagwerkensembleappingedam.nl, Plus Verstraete Uithuizermeeden en bij de Wereldwinkel in Uithuizermeeden of vanaf 19:00 uur aan de deur.

Locatie: Het Anker, Uithuizermeeden
Datum: Zaterdag 25 mei 2024
Aanvang: 19.30 uur

Back to top button