maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer in Groningen

spot_img

Groningen – Na een succesvolle kersteditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ organiseren boeren en tuinders in Groningen deze zomer weer activiteiten zoals een Belevingstocht in het mooie Westerkwartier.  Ga mee, neem een kijkje op en rondom het erf en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit’ is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL.  

‘Wij nodigen je graag uit om deze zomer te genieten van het platteland. Dat kan in je eigen omgeving en ook tijdens vakantie in eigen land’, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. ‘Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud.  Met deze activiteiten zoeken boeren en tuinders op een positieve manier de verbinding met de samenleving.’  

Boeren en tuinders pakken uit, voor een mooie zomer, voor ons allemaal
Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Denk aan een fiets- of wandeltocht, boerenpicknick, een spannend maisdoolhof, een rondleiding door de stal of op het erf, speurtocht of workshop ‘koe schilderen’. Kijk voor alle activiteiten bij jou in de buurt op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.   

Over Boeren en tuinders pakken uit
Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.  

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...