fbpx
3.9 C
Delfzijl
26 januari 2021 18:47

Arie Heuvelman benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Delfzijl – Vrijdagmiddag werd de heer Arie Heuvelman uit Delfzijl benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking van deze Koninklijke Onderscheiding werd door burgemeester Gerard Beukema gedaan in de Evenementenhal waar de heer Heuvelman onder valse voorwendselen heen werd gelokt.

Het bedrijf van de heer Heuvelman kwam in de beginjaren ’70 naar Delfzijl en beschikte toen over één schip en één medewerker. Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een toonaangevend en veelzijdig waterbouwbedrijf, de Heuvelman Ibis Groep, met meer dan honderd werknemers nu en nevenvestigingen in Leer (Duitsland) en Amsterdam.

Naast zijn betekenis als werkgever heeft de heer Heuvelman zich op vele manieren bijzonder verdienstelijk gemaakt voor de ontwikkeling van Delfzijl en de regio. De heer Heuvelman is van 1998 tot 2002 en van 2006 tot heden raadslid voor de VVD in de gemeente Delfzijl, vanaf 2006 tevens fractievoorzitter. De laatste jaren is hij ook plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad.

Volg ons op

10,802FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten