5 manieren om je bedrijfspand te laten opvallen

Nederland – Wil je graag buitenreclame inzetten maar weet je niet hoe dat effectief gebruikt kan worden? Stem je buitenreclame op elkaar af. Na het lezen van deze adviezen weet jij hoe je beter met je drukwerk opvalt dan je concurrent.

Geef je ramen een goede make over
Wil jij meer naamsbekendheid? Plak ronde stickers op je ramen. Raamstickers zijn op maat beschikbaar en makkelijk op je raam te plakken. Ontwerp diverse soorten setjes raamstickers en geef je ramen een mooie boost. Vanuit de Drukkerij Amsterdam kunnen ze je goed helpen met het maken van raambelettering. Belettering is het meest geschikt voor de buitenkant.

Zet je reclameborden strategisch neer
Ontwerp opvallende reclameborden bij je raamstickers. Raamstickers en reclameborden kunnen elkaar goed versterken als ze op elkaar afgesteld zijn. Met opvallende reclameborden in combinatie met raamstickers valt je pand erg goed op bij het publiek.

Geef je bezoekers een warm welkom
Wil je een warm ontvangst voor je pand? Een droogloopmat geeft een warm welkom. Laat een droogloopmat bedrukken met eigen logo en geef een hartelijk welkom aan al je bezoekers. Wandbekleding maakt de muren van je pand een stuk leuker waardoor je bezoekers zich al snel thuis voelen. Een mooie droogloopmat en mooie wandbekleding draagt erg bij aan een warm binnenkomst van bezoekers.

Zet een vlag op je bedrijfspand
Wil je van een grotere afstand opvallen? Vlaggen zijn geschikt om op je pand te bevestigen zodat je al van een afstand zichtbaar bent. Door de grootte lenen vlaggen zich goed aan een groter en opvallender ontwerp. Raamvlaggen zijn leuk om voor je bedrijfspand te hangen maar moeten wel een goede match zijn met de bedrukking op je ramen. Raamvlaggen moet je goed kunnen placeren voor je ramen zodat de bedrukking op je ramen zelf ook goed zichtbaar zijn.

Hang posters op in de omgeving
Doordat poster er in verschillende formaten zijn, kan je ze op veel verschillende manieren inzetten. Stem het ontwerp en het formaat van je poster af met je bedrijf en de omgeving en hang ze op waar ze goed opvallen. Posters zijn dus ideaal om in je directe omgeving op te hangen. Blueback posters zijn weer geschikt om over oude posters heen te plakken zodat het oude ontwerp niet doorschijnt.

Stem je buitenreclame met elkaar af en zorg dat je pand vanaf een afstand goed te zien is. Geef je pand een mooi entree door middel van droogloopmatten en mooie wandbekleding. Dus als je goed wil opvallen is buitenreclame erg belangrijk.

Back to top button