12 & 13 juli Beach Event Uithuizermeeden

Uithuizermeeden – Beach Event powered by Easytoys vindt komende vrijdag en zaterdag plaats in Uithuizermeeden. Waar in de eerste edities het Johan van Veenplein werd omgetoverd tot een Meijsterstrand, wordt de laatste jaren zo’n 500 kuub zand gestort op Sportpark Meij!

Op vrijdagavond 12 juli trapt het evenement om 18.00 uur af met het Beachvolleybal toernooi. Maar liefst 60 teams gaan in de recreatie & prestatie poule de strijd met elkaar aan. Nadat de winnaars bekend zijn gemaakt zal de avond worden afgesloten een optreden van Pé & Rinus mit containers.

Op zaterdag 13 juli start om 9.30 uur het Junior Beach Soccer toernooi welke vanaf 13.00 uur overgaat in het Senior Beach Soccer toernooi voor dames & heren.

KidsBeach is van 10.00 – 17.00 uur geopend voor kids t/m 12 jaar oud. Er kunnen zandkastelen worden gebouwd, er zijn allerlei springkussens en leuke spelletjes te doen. Om 17.00 uur wordt KidsBeach afgesloten met een super leuke KidsBeach Party!

Vanaf 20.00 uur start de leukste Beach Party van het Noorden! Heb je nog geen kaart? Wacht niet te lang, er zijn nog een aantal kaarten te koop via www.beach-event.com.

Enkel voor de Beach Party op zaterdagavond heb je een kaart nodig, de rest van het evenement blijft, dankzij de sponsoren van Beach Event, gratis!

Back to top button