fbpx
7.2 C
Delfzijl
20 oktober 2020 07:48

Voedselbank Appingedam-Delfzijl wijzigt haar naam naar Voedselbank Eemsdelta

Delfzijl – Met ingang van 15 januari 2020 wordt de naam van de voedselbank voor bewoners  uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum aangepast. De nieuwe naam wordt Voedselbank Eemsdelta.  De website en het e-mailadres zullen op dezelfde datum worden aangepast. Alle informatie over bijvoorbeeld de contactgegevens of het aanvragen van ondersteuning is te vinden op de  website: www.voedselbankeemsdelta.nl.

De toekenningscriteria om in aanmerking te komen voor ondersteuning door de voedselbank, zullen  ook per 15 januari worden aangepast. Door de maximale aftrek van maandelijkse uitgaven voor bijvoorbeeld zorgverzekeringen en  vervoer te verruimen, komen misschien meer mensen in aanmerking voor ondersteuning door de voedselbank. 

De hulp die de Voedselbank Eemdelta biedt, is bedoeld om mensen/gezinnen tijdelijk een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een voedselpakket? Ga dan naar de website van de voedselbank en bekijk de nieuwe criteria.  

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten