zaterdag 25 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Vlaggenschip provincie Groningen de Voorwaarts Voorwaarts terug in Groningen

spot_img

Eemshaven – Het vlaggenschip van de provincie Groningen de Voorwaarts Voorwaarts is woensdagavond na meer dan 24 uur vertraging toch aangekomen in de Eemshaven. De Voorwaarts Voorwaarts werd vervoerd op het kraanponton de Conquest MB1 nadat het eerder in Hamburg door de autoriteiten aan de ketting was gelegd.

Hamburg
Het vlaggenschip mocht niet meer zelfstandig de haven van Hamburg verlaten omdat de benodigde papieren om over open zee te mogen varen niet in orde waren. De autoriteiten in Duitsland hebben het schip aan de aan de ketting gelegd. De Voorwaarts Voorwaarts was in Hamburg om de Hafengeburtstag bij te wonen.

Lift
Rederij Amasus Shipping kwam met een oplossing de Voorwaarts Voorwaarts kon een lift krijgen op een enorm drijvend kraanponton. Deze was al op weg naar Duitsland om daar een lading af te leveren. Amasus bood de Voorwaarts Voorwaarts bij wijze van een vriendendienst een lift aan naar de Eemshaven. De Voorwaarts Voorwaarts is donderdagochtend vertrokken uit de Eemshaven en weer op weg naar de thuishaven Groningen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten