fbpx
18.8 C
Delfzijl
zondag 05 april 2020
Home Sport Spannende strijd om koppositie Schutrups Loopcircuit

Spannende strijd om koppositie Schutrups Loopcircuit

Kropswolde – De spanning is te snijden in de strijd om de eindoverwinning van het Schutrups Loopcircuit. Na zes wedstrijden gaan Jan Venhuizen uit Smilde en Arjan Marchand aan de leiding met dertien punten.

Met nog zeven wedstrijden voor de boeg hebben Gerard Vos uit Appingedam met twaalf punten, Freek Hoolsema uit Assen met elf en Ben Stellingwerf uit Onderdendam met tien punten nog alle kansen als eindwinnaar te worden gehuldigd.

Op zondag 21 juni wordt de Meerwijck Natuurloop gehouden, de zevende wedstrijd in het kader van het Schutrups Loopcircuit. Het parcours is, behalve een paar keer oversteken, autovrij en loopt helemaal over fiets en wandelpaden. Het stukje strand geeft het parcours een uniek karakter en zelfs een beetje een ‘Egmond-aan-Zeegevoel’ en is daarmee nog meer een Natuurloop geworden.

De wedstrijdloop over tien kilometer start om elf uur. Ook de recreanten en de jeugd worden dan weggeschoten. Zij kunnen kiezen uit vijf en tien kilometer.
Atleten kunnen zich vanaf halftien inschrijven op Recreatie Center Camping Meerwijck, Strandweg 2 in Kropswolde. De organisatie is in handen van SV Veendam Atletiek.

Advertenties