fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Meer aanmeldingen dan plek bij De Jonge Onderzoekers Eemsdelta; extra vrijwilligers gezocht

Appingedam – Meteen sinds de start van techniekclub De Jonge Onderzoekers Eemsdelta in mei 2019 wisten kinderen en jongeren de weg ernaar toe te vinden. Inmiddels komen De Jonge Onderzoekers ook op scholen voor het geven van technieklessen. En organiseren ze workshops voor de Naschoolse Opvang in Appingedam. Aan belangstelling van kinderen geen gebrek. Dat klinkt positief. Maar toch is er een probleem.

Want door de groeiende belangstelling voor de activiteiten kunnen niet alle kinderen die zich opgeven ook geplaatst worden. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers die, omwille van het overzicht en de veiligheid, werken met groepjes van maximaal vier kinderen. Als er meer vrijwilligers zijn, dan kunnen er dus ook meer kinderen meedoen.

De Jonge Onderzoekers Eemsdelta is daarom op zoek naar mensen die als vrijwilliger een handje willen helpen bij de uitvoering van activiteiten.

Werk je graag met kinderen, ben je handig of creatief, heb je affiniteit en/of ervaring met techniek en heb je wekelijks wat uren over? Dan word je van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

Een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden is te vinden op de website van De Jonge Onderzoekers.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer