fbpx
4.3 C
Delfzijl
28 januari 2021 02:18

Inloopmarkt over Woonvisie voor gemeente en omliggende dorpen

Delfzijl – Op maandag 16 oktober kunnen bewoners van de gemeente hun wensen en ideeën inbrengen voor de woonvisie voor Delfzijl en omliggende dorpen. Er is die avond van 18.00 – 21.00 uur een inloopmarkt in Theater & Congrescentrum De Molenberg. Alle inwoners van Delfzijl zijn op de inloopmarkt van harte welkom om mee te denken over het wonen in hun buurt of dorp.

Op deze avond worden de hoofdlijnen van de woonvisie voor de gehele gemeente gepresenteerd. Deze zijn de vertaalslag van onder meer de input uit de gesprekken die deze zomer zijn gevoerd met vertegenwoordigers van alle dorpen en wijken, ondernemers en woningcorporaties.

Goede basis voor de toekomst

De woonvisie geeft spelregels op hoofdlijnen en moet een goede basis bieden voor de toekomst. Delfzijl wil een aansprekende havenstad zijn met mooie omliggende dorpen waar het goed en veilig wonen is. Bij de ontwikkeling van de woonvisie wordt rekening gehouden met de vernieuwingen in de stad, zoals het stadcentrum en de recreatieve kustzone en ontwikkelingen rond duurzaamheid, scholen en zorg.

Volg ons op

10,820FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten