13.6 C
Delfzijl
21 juni 2021 11:21

Goede prestaties leden TA-Jan Ekema op Schotse kampioenschappen in Edinburgh

spot_img

Edinburgh – Op de Schotse kampioenschappen te Edinburgh presteerden de leden van TA-Jan Ekema uit Appingedam uitstekend. Lisa de Bruin en Savannah Oorlog behaalde respectievelijk een 3de en 1ste plaats met de stijlpatronen.

Savannah Oorlog, Joyce v/d Veen, Juan Knoppel en Sjoerd v/d Veen behaalde een 1ste plaats met het sparren. Savannah Oorlog, en Joyce v/d Veen wilden ook om het dames team kampioenschap strijden maar daarvoor was een 3de dame noodzakelijk. De 14 jarige Lisa de Bruin werd door coach Jan Ekema gevraagd om het team te complementeren en aan dat verzoek wilde ze graag voldoen. Lisa veegde, ondanks haar 14 jaar, als het ware haar tegenstanders van de mat evenals haar teamgenoten Joyce en Savannah die ook in topvorm verkeerden.

Het sterke dames team schakelde in de halve finale eerst het Engels team met 14-3 uit. In de finale was Schotland, als gastland ook de favoriet, de tegenstander. De Schotse dames kwamen van een koude kermis thuis en hadden niets in te brengen tegen de dames van TA-Jan Ekema die daarmee het succes compleet maakten. De coaches Jan Ekema en Johan Beekhuis waren dan ook zeer tevreden met het behaalde resultaat en zien vol vertrouwen de Open Britse Kampioenschappen in november tegemoet.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
DierDier

Populaire berichten