fbpx
18.7 C
Delfzijl
maandag 21 september 2020
Home Evenementen Concertreeks Damster Stedelijk Harmonie Orkest ter ere 125-jarig bestaan

Concertreeks Damster Stedelijk Harmonie Orkest ter ere 125-jarig bestaan

AppingedamHet Damster Stedelijk Harmonie Orkest bestaat in 2015 maar liefst 125 jaar. Om dit te vieren wordt er dit jaar een feestelijke concertreeks georganiseerd.

De aftrap van de concertreeks wordt gegeven op zaterdag 14 februari vanaf 19:30 uur is iedereen welkom in de brede school Opwierde aan de Wethouder Olthoflaan 4 a te Appingedam. De entree is gratis. Er wordt teruggekeken op 125 jaar DSHO. Tevens kan het thema ‘liefde’ uiteraard niet ontbreken, op Valentijnsdag. Het belooft een mooie avond te worden, waar alle onderdelen van de vereniging ruimschoots gepresenteerd worden.

Op zaterdag 20 juni wordt het tweede grote concert georganiseerd. Dit keer weer in het park achter de Nicolaikerk, én, net als in 2012, met medewerking van een bekende artiest. Het beloofd wederom een waar spektakel te worden, een aanrader voor jong en oud! Binnenkort volgen meer details over dit concert. Eén ding staat in ieder geval al vast: het wordt een feest dat u absoluut niet mag missen!

Op zaterdag 14 november wordt de concertreeks en daarmee het jubileumjaar van DSHO afgesloten. Hoe dit concert er precies uit gaat zien, is op het moment nog niet duidelijk,  maar ook daarover hoort u binnenkort meer!

Hou, voor meer informatie, de website www.dsho.nl goed in de gaten.