16.2 C
Delfzijl
22 juni 2021 15:10

Bollegraaf Recycling Solutions genomineerd voor de Nationale Business Succes Awards

spot_img

Appingedam – Bollegraaf Recycling Solutions maakt kans om het succesvolste bedrijf van 2016 te worden. Het bedrijf uit Appingedam is genomineerd voor de Nationale Business Succes Awards. Bollegraaf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende wereldspeler als system-integrator op het gebied van turnkey recycling oplossingen en systemen voor Single Stream, MSW, C&D (bouw-, sloop- en industrieel afval), plastic recycling en waste-to-energy oplossingen.

Vanaf aanstaande zondag 8 januari 14.00 uur kan er een week lang gestemd worden op de meest succesvolle onderneming van 2016.  Stemmen kan door een sms te sturen naar NBSA  4646 naar 4422. Uiteindelijk zullen de bedrijven met de meeste stemmen doorgaan naar de finale.

Bollegraaf is internationaal uitgegroeid tot een begrip. De recycling machines, onder andere balenpersen, sorteersystemen, shredders en transportbanden voor de verwerking van papier, huishoudelijk en industrieel afval en complete installaties worden wereldwijd afgezet. Bollegraaf heeft inmiddels meer dan 3500 recycling- en sorteersystemen ontworpen, geproduceerd en geleverd. Afgelopen jaar is een nieuw traject ingezet. In Noord Amerika en Canada stak Bollegraaf  op het gebied van  sorteersystemen en recyclinginstallaties al met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Daaronder waren de grootste ‘Material Recycling Facilities’ (MRF’s) van Noord-Amerika, Europa, Canada en Mexico, inclusief 17 mega-installaties met een capaciteit van meer dan 70 ton per uur. Tezamen verwerken en sorteren deze systemen meer dan 12.000 ton afval per dag. Door het toepassen van geavanceerde technologieën worden zowel voorgesorteerde als ook gemengde afvalstromen gerecycled. Het afval wordt door middel van innovatieve technologieën gescheiden en gesorteerd in diverse fracties zoals, plastic, papier, karton, aluminium en metalen, organische fracties en restafval.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bollegraaf een innovatieve vooruitstrevende organisatie die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk element vindt. ‘Nieuwe technologieën en innovatie zijn de succesfactoren bij Bollegraaf, want Bollegraaf investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten om voor haar klanten een beter rendement te behalen. De investeringsplannen voor 2017 liggen klaar: zoals obotica, optische sorteersystemen en nieuwe sorteertechnieken. Ook ontwikkelt Bollegraaf technologie voor de bediening en visualisering van processen die een cruciale rol gaan vervullen op het (preventief) onderhoud aan machines.

Bollegraaf Recycling Solutions is in 1961 opgericht in Appingedam, waar al tien jaar eerder aks bedrijf actief werd, en bestaat uit twee zusterbedrijven; Bollegraaf Recycling Machinery  en Lubo Systems.  Bollegraaf heeft vestigingen en vertegenwoordigingen in de meeste Europese landen, Noord Amerika, Canada, Mexico, Australië en Azië.

Op donderdag 2 februari zal de winnaar bekend gemaakt worden in Studio 21 in Hilversum.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
DierDier

Populaire berichten