Appingedam E2 weer kampioen

AppingedamOp Zaterdag 25 april, is Appingedam E2 weer kampioen geworden. Na kampioen te zijn geworden in de 2e klasse van het najaar, zijn ze dit nu geworden in de 1e klasse voorjaar. Ze moesten vandaag spelen tegen Winsum E2. Er moest minimaal gelijk worden gespeeld om de 1e plaats veilig te stellen. Dit is ze gelukt met een dik verdiende overwinning van 4-1.

De eerste helft was alles nog spannend. Ze kwamen al snel voor door een mooie voorzet van Morrisson Sodiko naar Tyrell Strik 1-0. We zijn de rust ingegaan met 2-1. Nog niets was zeker. In de 2e helft toen de 3-1 was gescoord kwam er wat lucht. Ze gingen rustiger voetballen en uiteindelijk kwam de 4-1 op het bord. De overwinning was binnen. Na het laatste fluitsignaal kon het feest beginnen. Hoedjes en bloemen werden uitgedeeld op het veld, waarna ze met zijn allen met kleren en al onder de douche verder zijn gaan feesten.

Appingedam E2 is met nog 2 wedstrijden te gaan zonder puntverlies kampioen geworden met 18 punten uit 6 wedstrijden. Spelers chapeau. Een puike prestatie. De spelers hebben allemaal een bekertje met een t-shirt gekregen ter herinnering aan dit kampioenschap. Met dank aan Betto Meijer en Stanley Strik.

 

Back to top button