23.9 C
Delfzijl
18 juni 2021 19:34

‘Zunnebril’ is de debuutsingle van hitproducer Jeroen Russchen uit Stadskanaal

spot_img

Groningen – Jeroen Russchen, de hitproducer uit Stadskanaal, heeft inmiddels al 2 gouden platen aan de muur. Hij heeft alleen nog nooit een soloplaat uitgebracht. Daar komt nu verandering in!

Met het nummer ‘Zunnebril’ laat de Knoalster een nieuw geluid horen. Ook laat hij zien dat hij niet alleen de man van achter de schermen is.

Wat ‘Zunnebril’ zo bijzonder maakt is dat het tweetalig is. Het nummer switcht van Nederlands naar Gronings en vice versa. Uniek in zijn soort dus. Voor de tekst heeft Jeroen de hulp ingeschakeld van Rik Baptist uit Sappemeer (FiezeRik), de rapper van Wat Aans!, en samen zijn ze tot dit resultaat gekomen.

De inmiddels bekende producer schreef eerder al hits voor onder andere Tino Martin, Kinderen voor Kinderen, Ferry Doedens en is vaste producer van Wat Aans! Zelf houdt hij het nu Grunnegs en brengt hij zijn debuutplaat uit bij het label van Wat Aans! Het recent opgerichte label Team Sjomp. Sinds de coronings is dit label officieel opgestart en dit is de eerste officiƫle release zonder dat Wat Aans! zelf te horen is of in de clip te zien is.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
TuinTuin
WonenWonen

Populaire berichten