13.6 C
Delfzijl
21 juni 2021 12:56

Zomerse activiteiten in webshop Kans voor uw kind

spot_img

Delfzijl – Lekker zwemmen in zwembad Dubbelslag? Of een dagje naar Nienoord of Drouwenerzand? Voor gezinnen met lage inkomens zit dat er vaak niet in. In de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum kunnen ouders met recht op het Kindpakket gebruik maken van de webshop Kans voor uw kind. Daarmee kunnen hun kinderen toch meedoen aan leuke zomerse activiteiten.

De webshop Kans voor uw kind biedt vele sport,- cultuur- en schoolactiviteiten voor kinderen tot 18 jaar. Ouders kunnen samen met hun kinderen op de computer het aanbod bekijken en meteen bestellen. De kosten worden betaald vanuit het Kindpakket. Het Kindpakket is een minimaregeling voor gezinnen met een inkomen lager dan 110% van de bijstandsnorm. Als ouders het Kindpakket willen aanvragen, kunnen ze daarvoor elke werkdag tussen 9.00 en 10.00 uur bellen met Werkplein Eemsdelta aan de Singel in Delfzijl: 0596-639350. Of ze nemen eerst een kijkje  op website www.kansvooruwkind.nl

De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum vinden dat elk kind moet kunnen meedoen aan  sport, cultuur en schoolactiviteiten.  Ze hebben daarom de webshop Kans voor uw kind in het leven geroepen. De gemeenten hopen dat deze webshop ouders/verzorgers en hun kind(eren) helpt om actief, nieuwsgierig en open in het leven te staan.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
DierDier
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten