17.7 C
Delfzijl
26 juli 2021 03:48

Zes aanhoudingen na geweldsdelict in Wagenborgen

spot_img

Wagenborgen/NoordbroekOp de Hoofdweg in Wagenborgen heeft afgelopen nacht een mishandeling plaatsgevonden. Een 18-jarige man werd daarbij door meerdere personen mishandeld. De zes verdachten, leeftijd 17 tot 20 jaar, wonen in de plaatsen Noordbroek (3x), Groningen, Froombosch en De Groeve zijn door de politie aangehouden.

Het slachtoffer had met meerdere personen van het zestal onenigheid gekregen. Vervolgens kreeg hij volgens eigen zeggen meerdere vuistslagen in zijn gezicht. Bij de mishandeling op de Hoofdweg in Wagenborgen werden door het slachtoffer en getuigen enkele wapens gezien. Toen de verdachten na het geweld weggingen, werden de kentekens van twee auto’s genoteerd.

Deze informatie leidde uiteindelijk naar een woning in Noordbroek. In het pand troffen agenten de zes verdachten aan die direct werden ingerekend voor betrokkenheid bij het geweldsincident. In de woning en in één van de auto’s troffen de agenten diverse wapens aan. Zo werden een mes, fietsketting, koevoet, knuppel, wapenstok en een bivakmuts in beslag genomen.

Het slachtoffer heeft al aangifte van het geweld gedaan. Hij liep kneuzingen op in zijn gezicht. De verdachten worden over het geweldsincident en de aangetroffen wapens gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
DierDier
AutoAuto
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten