fbpx
13.2 C
Delfzijl
maandag 06 juli 2020
Home Evenementen Zeer geslaagde uitvoering Showteam Revolution

Zeer geslaagde uitvoering Showteam Revolution

Delfzijl – Afgelopen zaterdag werd in gymzaal de Ringen te Delfzijl de uitvoering van Showteam Revolution gehouden. Een geweldige afsluiting voor de zomervakantie. De zaal was gevuld met genodigden en veel belangstellenden. Het thema voor deze avond was “Werelddans.” Met jong en oud reisden de leden van Nederland naar Africa, Amerika, Zweden, Japan enz. Solistisch, duo’s en teams trakteerden het publiek op swingende dansen en een knap staaltje twirltechniek.

Het bestuur van de vereniging transformeerde zich in de dames van het SBS6 programma: met 80 jarigen de wereld rond, en ze dansten alsof hun leven er van af hing.  De Maja de Bij uitvoering van de mini twirlers was aandoenlijk, het C team nam ons mee naar Hawaii en het B team liet Africa centraal staan. Bewondering was er voor de twirlmoms die als olifanten uit Junglebook begonnen maar eindigden als échte twirlers.

De vereniging kijkt terug op een zeer succesvol en sportief seizoen en bedankt iedereen die het showteam een warm hart toedraagt.

Advertenties