4.3 C
Delfzijl
8 mei 2021 08:41

Yogales op het strand van Delfzijl ten bate van team Nanoek

Delfzijl – Op woensdagavond 19 juli is er strandyoga op het strand van Delfzijl. Deze yogales is ten bate van Team-Nanoek Schaafsma uit Holwierde. Nanoek heeft een Stofwisselingsziekte.

Omdat er nog nagenoeg geen medicijn hiervoor is en er dus nog veel onderzoek naar gedaan moet worden, is er geld nodig. Yoga-Annet wil hierbij helpen door een Strandyogales aan te bieden. Hiervoor vraagt zij een bijdrage van 7,50 die helemaal ten goede komt aan Team Nanoek.

Ondertussen wordt er deze week elders in het land vanuit Holwierde ook bijgedragen aan dit bijzondere project “dicht bij huis”. Tijdens de vierdaagse in Nijmegen loopt Joke Rijnders-Vink mee en heeft zij al een mooi bedrag bij elkaar gelopen. Yoga-Annet hoopt dan ook op een mooie opkomst zodat ook zij hier bij een steentje aan bij kunnen dragen.

De les is van 19.00-20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk of je nu wel of geen ervaring met yoga hebt. Breng een matje of handdoek mee, een flesje water en trek makkelijke kleding aan.    Strandyoga blijft bijzonder, een cadeautje aan jezelf en in dit geval ook aan Team Nanoek.

Wil je meer weten over Team Nanoek kijk op www.team-nanoek.nl

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten